TRANSLATE-TRADUCTOR

ART EFÍMER

 

ACTIVITATS

art efímer


TERRAINDIA-ROCAVIVA T’OFEREIX UNA VIVÈNCIA ÚNICA

 

Rocaviva és un laberint màgic fet de caminois i roques treballades. Indissociable del paisatge, és una mena de museu a l’aire lliure que pot durar mil·lennis. Ara, sobre aquestes roques perdurables, practiquem art efímer.


Oferim als visitants una vivència innovadora: única, creativa i terapèutica. Consisteix en pintar lliurement sobre els relleus i escultures amb guixos de colors i fotografiar l’acció i el resultat.


Això permet a cada persona, infant o adult, desplegar d’una manera inèdita la seva creativitat i guardar imatges de la seva obra, juntament amb el record d’una vivència sense precedents. A cap museu es pot tocar i menys pintar res, a Rocaviva sí. Som singulars, enlloc podràs viure semblant experiència.

 

Cadascú de nosaltres ha estat un infant-artista. En fer-nos grans, generalment, l’espontaneïtat i la creativitat queden retallades. L’activitat que oferim ajuda a recuperar-les. Eixampla la ment, activa valors, comunica idees, percepcions i sensacions. Et reconnecta amb capes profundes del teu ésser. Així es reactiven talents endormiscats, que revitalitzen, eixamplen i enriqueixen la teva vida quotidiana.

 

Rocaviva proporciona guixos escolars -no tòxics-, i un polvoritzador. Al igual que els budistes tibetans amb els seus mandales de sorra, en acabar, amb aigua esborres l’obra, deixant així el suport tal com estava. Que és com sempre s’han de deixar tots els espais d’ús col·lectiu i la natura.


Fotografiar el procés de creació>acompliment>destrucció, dona lloc a imatges molt interessants... i també a reflexions profundes i educadores, ja que és una metàfora de l’existència: avancem pas a pas i  tot el què és deixa de ser. Tot transforma, tot passa, només la impermanència és permanent. La vida és ara: presència, consciència de ser... d’existir instant a instant en l’espai-temps.

 

Activitat molt adequada, per a escoles i famílies, també per a grups.

 

Per accedir a l’experiència truca al 633 58 77 11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada